logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Спортивно-розважальне свято "Супер Козак - 2017"


Опубліковано Нд, 22 Жовтня 2017 в 16:18


       19 жовтня 2017 року в комунальному закладі «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради було організовано та проведено традиційне спортивно-розважальне свято «Супер Козак – 2017» серед маленьких козаків 5-8-х класів.

       У спортивній залі на захід, окрім учасників змагань, зібрались підтримати своїх конкурсантів учні-вболівальники та вихователі.

       Оцінювала силу, витримку, спритність, винахідливість, влучність, швидкість та кулінарні таланти кращих спортсменів спілка експертів у складі директора школи-інтернату «Козацький ліцей» Губіної Оксани Олександрівни, заступника директора з виховної роботи Котової Тетяни Миколаївни та головного хорунжого осередку «Козацький вишкіл» Бурдіновича Олега із 10-А класу.

      Проводили спортивне козацьке свято екстравагантні ведучі-професіонали – вчитель фізичної культури Філоненко Сергій Васильович та заступник голови (писар) дитячо-юнацької організації «КІШ» Касіч Євген із 10-А класу.

       Боротьба за звання «Супер Козака – 2017» була досить напруженою і безкомпромісною. Учасники змагань показали своє мистецтво вису на гімнастичній перекладині, стрибків на скакалці, «віджимання» від підлоги (згинання та розгинання рук в упорі лежачи), складання і розкладання туристичних спальників на швидкість та якість, уміння метати м’яч у ціль.

      Цікавим був конкурс «Як козаки їсти готували», де маленькі конкурсанти, одягнувши фартухи, взялися ліпити вареники. У змаганні «Як козаки воювали» хлопці продемонстрували вправність бою подушками.

      За оплесками вболівальників визначили переможця у номінації «Приз глядацьких симпатій». Улюбленцем публіки став Тарковський Владислав із 5-Б класу.

      Звання «Супер Козак – 2017» отримав учень 8-А класу Швець Володимир.

      Вітаємо Володимира з перемогою та бажаємо здоров’я і щоб успішними були усі починання.