logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Стали призерами Чемпіонату Запоріжжя з боротьби "Навхрест"


Опубліковано Вт, 19 Грудня 2017 в 11:47


     16-17 грудня 2017 року на базі Запорізького навчально-виховного комплексу №108 проходив Чемпіонат Запоріжжя з боротьби «Навхрест», присвячений Дню Збройних Сил України.

      Організатори змагань – Департамент спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради та Запорізька обласна федерація козацького бойового мистецтва «Спас».

     Учасниками чемпіонату стали вихованці гуртка бойового рукопашу «Спас» комунального закладу «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради. З бойовим настроєм відправились на змагання у супроводі тренера Бабенка Андрія Євгеновича. Підтримати своїх дітей приїхали також батьки.

     На урочисте відкриття Чемпіонату завітали почесні гості: президент Всеукраїнської федерації «Спас» Притула Олександр Леонтійович, віце-президент Запорізької обласної федерації козацького бойового мистецтва «Спас» Рижов Костянтин Анатолійович, директор дитячо-юнацької спортивної школи з Українського рукопашу «Спас» Коломієць Володимир Антонович і чарівна пані директор «Козацького ліцею» Губіна Оксана Олександрівна.

      Змагалися у двох вікових категоріях:  9-10 років та 13-14 років.

      Дуже вправно боровся учень 5-А класу Булах Іван. У першій зустрічі він здобув перемогу з рахунком 2-1. Друга зустріч - на користь Івана: 3-0. Фінальний поєдинок, на жаль, маленький козак програв із рахунком 2-1, але це не завадило хлопцеві посісти почесне ІІ місце на Чемпіонаті Запоріжжя з боротьби «Навхрест».

     Дівчатка Малинська Анастасія і Бахтіна Анастасія вибороли ІІІ місце.

     У віковій категорії 13-14 років учень 8-Б класу «Козацького ліцею» Митрович Михайло також посів ІІІ місце.

     Переможці й призери були нагороджені почесними Грамотами і медалями.

     Вітаємо наших вихованців гуртка бойового рукопашу «Спас» із дебютним виступом на змаганнях та із досить хорошим результатом. Бажаємо тільки успіхів на тренуваннях і нових перемог!

      Дякуємо за організацію чемпіонату, популяризацію козацького бойового мистецтва «Спас» та вагомий внесок у розвиток патріотичного виховання підростаючого покоління.