logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Стали призерами XI благодійного фестивалю дитячої творчості "Назустріч мрії"


Опубліковано Вт, 27 Червня 2017 в 01:25


       Юні таланти комунального закладу «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради в березні 2017 року взяли участь в он-лайн конкурсі в номінаціях «Вокал» та «Хореографія» ХI благодійного фестивалю дитячої творчості «Назустріч мрії» під патронатом Євгенії Тимошенко.

        З - поміж більше тисячі учасників переможцями відбіркового туру фестивалю стало 210 талановитих дітей, серед яких найкращі: «золотий голос» школи-інтернату Магденко Артем та тріо хореографічного ансамблю «Сузір’я» (Поліщук Аліє, Бєлова Сніжана й Лисенко Єлизавета). Маленьких артистів було запрошено на Гала-концерт XI благодійного фестивалю дитячої творчості «Назустріч мрії» до Болгарії.

        Юні зірочки «Козацького ліцею» відправились в поїздку разом із керівником хореографії Лисенко Оксаною Олександрівною.

        Фестиваль проходив з 8 по 18 червня 2017 року на базі Міжнародного дитячого табору «Альбатрос» та курортного комплексу «Св. Костянтин і Олена».

       Окрім того, що всі учасники мали можливість виступити на одній сцені з відомими українськими артистами, розкрити свій творчий потенціал, познайомитись з відомими зірками шоу-бізнесу, також оздоровилися та чудово провели час на Чорноморському узбережжі Болгарії.

       18 червня 2017 року відбувся довгоочікуваний Гала-концерт «Назустріч мрії» на Золотих пісках, до якого юні таланти готувались, відвідуючи численні майстер-класи з хореографії та вокалу. У концерті взяли участь кращі конкурсанти разом із популярними артистами естради: Мілою Нітіч, Мартою Адамчук, Гаріком Бірчею, Євгеном Хмарою та ін. Оцінювала конкурс експертна спілка відомих співаків та хореографів України.

       Магденко Артем з піснею Олександра Пономарьова «Варто чи ні?» у номінації «Вокал» (категорія «молодь») посів почесне ІІ місце, а тріо хореографічного ансамблю «Сузір’я» з номером «Світанок надій» - ІІІ місце в номінації «Хореографія» (категорія «юніори»). Діти були нагороджені медалями, дипломами та отримали пам’ятні подарунки від організаторів фестивалю.

       Пишаємось зірками «Козацького ліцею». Бажаємо юним артистам та керівникам Лисенко Оксані Олександрівні й Соломніковій Тетяні Антонівні натхнення, цікавих ідей для реалізації та нових високих злетів на творчому небосхилі.