logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

СУПЕРГЕРОЇ "КОЗАЦЬКОГО ЛІЦЕЮ" НА КАНІКУЛАХ


Опубліковано Ср, 19 Серпня 2020 в 09:04


   Протягом двох тижнів сонячних літніх канікул, з 31 липня  до 10 серпня 2020 року, учень майбутнього 11-Б класу Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» Головченко Михайло долучився до «Лабораторії супергероїв». Це онлайн-програма розвитку лідерських навичок для  молоді, організованої Маріупольським осередком УАЛ (Української академії лідерства).

   УАЛ взяла приклад із подібних організацій в Ізраїлі, та, як і вони, навчає перспективну молодь, як стати лідером у XXI столітті, досягати компромісу в команді та успіху в житті.  

   Учасниками цієї «лабораторії» були підлітки віком від 13 до 18 років, що проживають у Запорізькій, Донецькій та Луганській областях.

    «Щодня ми мали по дві лекції від досить відомих спікерів, кожен із яких є активістом у своєму місті. Теми спрямовані на покращення самоорганізації кожного з нас: багато було прикладів та історій з життя ораторів, які мають великий досвід і можуть дати дійсно важливу пораду.

   Але найголовніша мета проєкту - об'єднання людей, котрі не знають одне одного і живуть у різних куточках країни в єдину команду та зустрічаються лише онлайн.

   Було 70 учасників (хлопців та дівчат), які об’єдналися у віртуальні команди по 10 осіб, і цими командами ми змагалися між собою у здійсненні «геройських вчинків». «Геройські вчинки» - це соціальні дії, що кожен із нас виконував у своєму місті. Також до цього списку додавалися відвідування лекцій і біг по місту. Оскільки в нашій команді, окрім мене, були ще хлопець і дівчина із Запоріжжя, нам було легше втілювати у реальність задумане – здійснювати «геройські вчинки».

   У результаті саме наша команда посіла ІІ місце! Я дуже вдячний, що мав можливість розвиватися разом із такими цікавими людьми, а головне для мене, що після цього проєкту залишилася ціла купа вражень і друзів не тільки в Запоріжжі, а й за межами нашої області», - поділився позитивними емоціями від участі в «Лабораторії супергероїв» ліцеїст Михайло.

   Пишаємося нашим супергероєм! Бажаємо не зупинятися на досягнутому і продовжувати постійно займатися саморозвитком і самодисципліною! Так тримати!