logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Святий Миколай крокує до нас


Опубліковано Вт, 20 Грудня 2016 в 08:20


             Усі малюки з великим нетерпінням чекають 19 грудня - дня Святого Миколая. Тому напередодні свята діти пишуть Миколаю листи зі своїми побажаннями і вкидають їх у поштову скриньку, згадують про свої добрі та погані справи, просять вибачення у батьків за пустощі.

             Вибухом незабутніх емоцій та вражень стало свято «Святий Миколай крокує до нас» у комунальному закладі «Запорізька загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4» Запорізької обласної ради для учнів 2 - 6 класів та батьків.

           Чудовий захід підготували класний керівник 4-Б класу Липка Наталія Іванівна та вихователь Мендоса-Плата Альона Олександрівна.

            Сюжет свята нагадував мюзикл. Багато пісень, танців, спец-ефекти, реалістичність гри маленьких акторів просто вражали. Яскраві костюми четвертокласників та загальна атмосфера дива допомогли усім присутнім в залі здійснити віртуальну подорож у казку.

            Завершальним став виступ отця Дмитрія із Храму Святого Іоанна Богослова Української Православної Церкви, який подякував за незабутні емоції від заходу та привітав вихованців школи-інтернату №4 зі святом.

           Вітаємо усіх з Днем Святого Миколая!