logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Святий Миколай завітав до "Козацького ліцею"


Опубліковано Чт, 21 Грудня 2017 в 11:07


    Кожна людина вірить у дива. Тому зимові свята з нетерпінням чекають усі. День Святого Миколая - одне з таких казкових і довгоочікуваних свят.

    19 грудня 2017 року учні Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» весело і яскраво зустріли Святого Миколая.

    Організували і провели свято вихованці 4-х класів під керівництвом вчителів Кунах Анжели Сергіївни, Симоненко Аліни Олександрівни та вихователів Безкоровайної Маргарити Григорівни та Круц Галини Олександрівни.

    Справжнім подарунком для дітей стала гостя свята Маша (Йонаш Альона) та її вірний друг Михась (Пісарєв Руслан). Неперевершена Ябіда (Подлужна Анастасія) та її чудовий напарник Лінь (Гулей Владислав) весело і завзято розважали глядачів. Ну і як на такому святі обійтись без янголів та чортиків? Заворожили усіх своєю чудовою грою Таран Руслан і Хріпко Антон як уособлення нечистої сили. 

    Доповнювали гру акторів яскраві костюми та декорації на сцені. Велика кількість пісень, які артисти виконували не тільки українською, а й англійською та німецькою мовами, і чудові  танці були художнім оздобленням свята.

   Завершився захід довгоочікуваним приходом Святого Миколая (Філоненко Сергій Васильович). Поважного гостя діти зустрічали з великою радістю й бурхливими оплесками.

   Дивовижна гра маленьких акторів, командна робота вчителів, вихователів і батьків створили незабутню атмосферу чарівної казки, яка подарувала глядачам позитивні емоції та гарний святковий настрій. 

   Вітаємо усіх з Днем Святого Миколая! Бажаємо, щоб мрії кожного збувались. Вірте в дива і вони обов’язково стануть реальністю.