logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

СВЯТО МУЗИКИ


Опубліковано Пн, 17 Грудня 2018 в 07:54


   11 грудня 2018 року в Запорізькій школі-інтернаті «Козацький ліцей» керівницею гуртка «Веселі нотки» Тер-Аванесян Джульєттою Наполеонівною було проведено відкритий урок «Мелодії українських і зарубіжних композиторів».

   На свято завітали педагоги та батьки, щоб підтримати маленьких і юних артистів.

   Своїми здібностями до музики вражали як дебютанти, так і більш досвідчені музиканти, які дивували оригінальністю і колоритною грою на фортепіано, виконуючи українські та світові легендарні хіти. Маленькі артисти також декламували поезію, танцювали.

   Глибину своєї творчості показав учень 11-Б класу Громихін Назарій, виконавши «Numb» Linkin Park. Це було неперевершено! Громихін Данило зіграв «Georgia on My Mind», а Кондрацький Євген – «Sadness and Sorrow» Naruto.

 

  На святі Музики відзначали День народження братів Громихіних. У дружньому мистецькому колі зібралися артисти, вітаючи юнаків із 17-тиріччям. Поласували святковим пирогом із духмяним чаєм.

   Урок пройшов на високому рівні. Слухаючи шедеври української і зарубіжної музики у виконанні обдарованих ліцеїстів, розумієш, наскільки глибоко і щиро вони проникають у душу, хвилюють, зачаровують і дивують.

   Фортепіанна музика глибока за змістом, наповнена енергією, мелодійністю звучання… Хочеться слухати і слухати…

   Дякуємо музиканту-професіоналу Джульєтті Наполеонівні за прекрасний урок неперевершеної гри на фортепіано.

   Мелодії, що від сердець звучать, - це щирість, любов, це віра, сила і крила за спиною.