logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Свято Весни, Краси та Кохання


Опубліковано Сб, 10 Березня 2018 в 13:51


      7 березня 2018 року хлопчики, юнаки та чоловіки-колеги Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» вітали всіх прекрасних панянок зі святом Весни, Краси та Кохання.

       Влаштовували чаювання із солодощами, дивували сюрпризами-подарунками, квітами та щирими словами вітання.

       Також до прийдешнього свята 8 Березня було організовано і проведено святковий концерт, на який зібралися вчительки, виховательки, усі працівниці освітнього закладу, дівчатка, сестрички, мами, бабусі – найрідніші жінки.

       Незрівнянні ведучі – вчитель Філоненко Сергій Васильович та учень 9-В класу Аксьоненко Нікіта, а також джентльменський клуб «Козацького ліцею» яскраво й позитивно привітали чарівних леді, побажавши гарної сонячної весни, міцного здоров’я і здійснення мрій.

       До усіх представниць прекрасної статі з найкращими і найщирішими словами звернулася директор ліцею Губіна Оксана Олександрівна.

        Із приходом весни природа пробуджується від довгого зимового сну, пташки дзвінким щебетом сповіщають про прихід тепла. От і на свято Весни до освітнього закладу «прилетіли» «Жайворонки» - вихованці гуртка народних інструментів, щоб подарувати усім присутнім в залі незрівнянні сопілкові весняні мелодії.

       Дивували своїми танцювальними подарунками «Небеса» та «Світ дитинства» вихованці старшої і молодшої хореографічної групи «Сузір’я».

       Порадували артистизмом і чудовим виконанням пісень «Побажання», «Я іграшок не помічаю», «Ми щасливі діти» та «Моя Україна» маленький соліст Сергієнко Вадим, квартет «Живчики», дзвінкоголосий дует «БУМ» та хор «Соловейко».

       Свято Весни, Краси та Кохання у ліцеї стало справжнісіньким фестивалем ораторського мистецтва: бездоганно, досить проникливо і зворушливо виступила Острівна Анастасія з авторською прозою «Чому ми часто дивимося в небо?», а її вірш «Мамам» взагалі розчулив та нагадав кожному, що мама – це крила і життя, єдина найвірніша підтримка й опора; тому треба поважати свою неньку й цінувати кожну хвилину, проведену разом із нею…

     Майстерно декламував байку «Цуцик» Леоніда Глібова харизматичний володар голлівудської посмішки Гулей Данило. Щирими були слова вітання дітей-читців Тонковської Вероніки, Гулея Владислава й Букрєєвої Діани.

      Продемонструвала своє вміння впливати на аудиторію призерка Міжрегіонального фестивалю ораторського мистецтва «Заговори, щоб я тебе побачив» Ващенко Анастасія, виступивши з темою «Слово не горобець, вилетить – не впіймаєш».

      Романтичний Пономарьов Ігор зачаровував усіх своєю грою на гітарі.

     Цікавим енергетичним подарунком став запальний пластичний танок від вогняної красуні, срібної призерки України зі східних танців – спеціальної гості Євгенії Соловйової.

     Родзинка концертної програми – виступ вихованців гуртка козацького бойового мистецтва «Спас», які разом зі своїм тренером Ярославом Олеговичем Щетініним продемонстрували професійне ведення бою та техніку бойового рукопашу. Зал вибухав оплесками.

     Дякуємо усім, хто допоміг зробити свято до 8 Березня в «Козацькому ліцеї» таким захопливим, цікавим і багатоманітним.

      Чарівні красуні-жінки отримали яскраві незабутні емоції: раділи, дивувались, співпереживали, плакали та сміялись… Концерт сподобався усім.

      Ще раз вітаємо дорогих прекрасних жінок зі святом Весни, Краси та Кохання! Сонячного настрою та світла в душі!