logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ТЕАТРАЛІЗОВАНА ВИСТАВА "МИКОЛАЙ КРОКУЄ ДО НАС"


Опубліковано Пт, 21 Грудня 2018 в 13:52


   19 грудня православні та католики всього світу відзначають День святого Миколая Чудотворця. За народними повір’ями саме в цей день Миколай Чудотворець спускався на землю з небес і обходив весь світ, допомагаючи людям і відновлюючи справедливість.

   Святий Миколай вважається покровителем дітей і студентів, мандрівників, торговців, моряків, воїнів. За традицією, цієї ночі (з 18 на 19 грудня) діти отримують подарунки під подушками.

   19 грудня 2018 року чудову театралізовану виставу «Миколай крокує до нас» підготували учні 4-х класів Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» під керівництвом педагогів Лисенко Оксани Олександрівни, Гондар Маргарити Володимирівни, Кондратьєвої Катерини Євгенівни і Лазаревої Тетяни Віталіївни.

   За сюжетом вистави з неба впали зірочки і запросили янголів на свято в «Козацький ліцей», де усі разом шукали чемних і добрих дітей.

   Під час подорожі на їхньому шляху зустрічалося багато казкових героїв, які хотіли показати себе з кращого боку, але, як не старалися, ангели у своїй «Книзі Земного буття» бачили усі недоліки в поведінці кожного.

   Родзинкою заходу стала феєрична поява на сцені чорта. Блискуче перевтілився в образ цього чудернацького персонажа учень 4-Б класу Пригода Ілля, який підготував для малих бешкетників різочки.

   Зірочки та янголи під час мандрівки переконалися, що найчемніші, найдобріші, найщиріші та наймилосердніші учні  саме в «Козацькому ліцеї».

   Прослухали звукову телеграму від Святого Миколая, заспівали разом і отримали солодкі подарунки за свої добрі справи.