logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Традиційне свято "Останній дзвоник-2018" єднає родину "Козацького ліцею"


Опубліковано Вт, 29 Травня 2018 в 14:36


   25 травня 2018 року останній дзвоник по-справжньому востаннє пролунав для випускників Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей», а от інших учнів, засмаглих та відпочивших під час канікул, зустрічатиме гучним передзвоном у вересні.

   На свято «Останній дзвоник-2018» до ліцею завітали поважні гості: заслужений діяч фізичної культури і спорту, майстер спорту Дідушенко В’ячеслав Володимирович (гандбольний тренер юнаків-випускників 11-Б класу) та директор ДЮСШ «ZTR» Харченко Володимир Вікторович.

    Захід розпочався із виступу ансамблю народних інструментів «Жайворонки». Розлетілися незрівнянні сопілкові мелодії подвір’ям школи-інтернату – зазвучала пісня «Їхав козак за Дунай».

   Привітала усіх із закінченням 2017-2018 навчального року та побажала випускникам міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів перша леді «Козацького ліцею» Губіна Оксана Олександрівна.

   Відбулася церемонія нагородження відмінників Похвальними листами, інших обдарованих ліцеїстів Грамотами Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації за призові місця та перемоги в Обласних і Міжнародних конкурсах. За високий професіоналізм в роботі, навчання й виховання підростаючого покоління були відзначені також кращі педагоги освітнього закладу.

   Взірвалися від шквалу емоцій та бурхливих оплесків учні 5-Б й 11-Б класів, дізнавшись про свою перемогу в змаганні-боротьбі за титул «Найкращий клас» (за 2017-2018 навчальний рік за рейтингами успішності, активності й дисципліни).

   Незабутнім яскравим подарунком була на святі пісня «Українці - ми єдина сім’я» від вокального дуету «БУМ» та хору «Соловейко». Неочікуваним приємним сюрпризом стала пісня від вчителів і вихователів «Ми бажаєм вам добра».

   Відбулася також церемонія передачі гетьманської булави як символу влади та інших символічних атрибутів екс-головою дитячо-юнацької організації «КІШ» Острівною Анастасією новообраній керівниці «КОШу» Левченко Владиславі.

   Випускники подякували педагогам і батькам за знання й доброту, за витримку, побажавши міцного здоров’я, сили волі й оптимізму. Дуже сподобався усім театралізований танець-мікс від випускників 11-Б класу.

   Одинадцятикласників на святі привітали найкращі учні-читці, вручивши їм згорток із Заповітом випускникам «Козацького ліцею».

   Від імені батьків до випускників звернулася Батраченко Любов Миколаївна, яка подякувала педагогам за їхню титанічну роботу та побажала освітньому закладу процвітання і нових талановитих учнів.

   Пролунав останній дзвоник. Дружно заспівали гімн «Козацького ліцею».

    Спеціальним подарунком для усіх на святі став виступ лауреатів Міжнародних конкурсів та фестивалів (Польща, Франція) – етно-фольк  дует  «Жайворонки» у складі Тетяни Дудки та Євгена Жайворонкова. Артисти виконали пісню «Україна – це ми!».

   Разом із класними керівниками, вихователями й тренером випускники зробили коло пошани і відправились в рідний храм науки на останній урок.

   Нехай знання, отримані в ліцеї, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть випускникам досягти омріяних вершин у їхній майбутній діяльності!

   Бажаємо усім гарного сонячного настрою та чудового літнього відпочинку. Нехай щастить!