logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ТРЕНІНГ "ЕФЕКТИВНА ВЗАЄМОДІЯ В КОМАНДІ - ЗАПОРУКА УСПІХУ"


Опубліковано Чт, 6 Грудня 2018 в 11:04


   4 грудня 2018 року в тренінговому кабінеті Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» відбувся тренінг «Ефективна взаємодія в команді - запорука успіху» для учнів 9-В класу, спрямований на згуртування колективу та розвиток сприятливого психологічного клімату.

   Під час тренінгу юнаки отримали можливість дізнатись більше один про одного, розповісти про свої захоплення, окрім спорту. Працюючи в парах, учасники з’ясовували, що їх поєднує. Визначали загальну мету перебування у шкільному колективі та гандбольній команді.

   Групова робота дала можливість з’ясувати, що може допомогти або стати найбільшою перешкодою на шляху до мети. Визначали, що успіх команди залежить від зусиль кожного. Якщо усі будуть працювати злагоджено, підтримуючи один одного, то досягнуть необхідного результату.

   Учасники тренінгу дійшли висновку, що головний компонент, який може допомогти досягати поставлених цілей кожному особисто та колективу в цілому – це командний дух і співробітництво.

   Психологічна служба ліцею запросила долучитись до участі в тренінгу студенток факультету соціальної педагогіки та психології ЗНУ. Дівчата допомагали нашим спортсменам удосконалити напрацювання в групах та узагальнити результати своїх досліджень.