logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ТРЕНІНГ-ІЗОТЕРАПІЯ "ДЕРЕВО ЖИТТЯ КЛАСУ"


Опубліковано Ср, 18 Грудня 2019 в 11:18


   20 листопада 2019 року в комунальному закладі «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради було проведено тренінг для команди учнів 5-Б класу з метою згуртування і налагодження дружніх стосунків у колективі.

    Тренінг з елементами ізотерапії «Дерево життя класу» для наших учасників провела студентка факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти Бердянського державного педагогічного університету Лебедєва Анастасія Ігорівна в межах своєї практики та співпраці з психологічною службою ліцею.

    Робота з учнями була спрямована на усвідомлення та подолання ними бар'єрів у міжособистісному спілкуванні, створення позитивного клімату в класі, а також формування навичок і умінь управління творчим процесом.

   Під час заняття діти разом з класним керівником Косман Анастасією Анатоліївною мали можливість більше дізнатися один про одного, вчилися робити компліменти своїм однокласникам, знаходили спільні інтереси.

   Цікавим моментом було колективне створення дерева, яке символізує 5-Б клас, об'єднуючи всіх учнів, згуртовуючи і розвиваючи здатність до взаєморозуміння, взаємопідтримки, довіри і поваги.

   Дякуємо Анастасії Ігорівні та Анастасії Анатоліївні за цікаве корисне заняття і небайдужість до психологічного благополуччя дітей!