logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ТРЕНІНГ РОЗВИТКУ КРЕАТИВНОСТІ "ІНСАЙТ"


Опубліковано Вт, 17 Грудня 2019 в 10:59


   7 листопада 2019 року в комунальному закладі «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради пройшов тренінг розвитку креативності «Інсайт» для здібних учнів нашого закладу.

   Підготувала та провела заняття спеціальна гостя – студентка факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти Бердянського державного педагогічного університету Лебедєва Анастасія Іванівна спільно з психологічною службою «Козацького ліцею».

   До складу тренінгової групи входили учні 9-11-х класів, які в цьому навчальному році активно працюють над дослідницькою роботою МАН та беруть участь в олімпіадах.

   Основна мета тренінгу - усвідомлення учасниками креативності в собі та її розвиток. Адже саме креативність дає змогу людині вийти за межі звичних дій, відмовитися від стереотипів, знаходити нові шляхи, рішення і концепції.

   Усі ці навички будуть дуже корисними нашим ліцеїстам і стануть їм у пригоді, як в період інтелектуальних випробувань, так і в подальшому житті.