logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ТВОРЧИЙ КОЛЕКТИВ "КОЗАЦЬКОГО ЛІЦЕЮ" ПРИВІТАВ УЧАСНИКІВ ТАЛАНТ-ШОУ "ГАРМОНІЯ КРАСИ" З ПРИЙДЕШНІМИ НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ


Опубліковано Ср, 12 Грудня 2018 в 09:20


   На цю подію з великим нетерпінням чекали діти і дорослі, до цього заходу довго та наполегливо готувалися -  і нарешті дочекалися!

   10 грудня 2018 року в Запорізькій обласній філармонії (концертному залі ім. Глінки) відбулося масштабне грандіозне талант-шоу «Гармонія краси» для вихованців інтернатних закладів, реабілітаційних центрів і прийомних сімей.

   Організатори - волонтерська група «AngelS», благодійний фонд «Імпульс. ЮА», Служба у справах дітей Запорізької міської ради та модельне агентство «Імідж-Центр».

   Фестиваль проводиться вп'яте. З кожним роком цей чудовий захід  набирає все більших обертів, даючи можливість дітям розкривати свої таланти, вселяє надію і віру у свої сили.

   Ведучими талант-шоу були відомі українські телезірки Юрій Третяк і Марія Виноградова. Серед зіркових гостей - улюблений поп-гурт усіх дітей і молоді Open Kids (Опен Кідс).

   Дивовижними постановками номерів вражали усіх присутніх в залі запорізькі артист цирку, музиканти, співаки, танцювальні колективи.

   На захід було також запрошено творчий колектив Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей», які спільно з актором театру В.Г. Магара Михайлом Савицьким (був у образі чорта) підготували спеціальний номер.

   Ліцеїсти-колядники прийшли привітати на свято краси учасників і гостей з прийдешніми новорічно-різдвяними святами. Разом із чортом-скрипалем, гуртом «Хорта» & Назаром Доновським виконали запальну пісню.

   Допомагав звукорежисеру забезпечувати музичний супровід фестивалю бунчужний осередку «Традиції і творчість», починаючий DJ дитячо-юнацької організації «КІШ» «Козацького ліцею» Осипенко Олександр, удосконалюючи свої технічні навички в роботі зі звуковими ефектами.

   Протягом талант-шоу «Гармонія краси» проходив також конкурс «лайків». За умовами учасники під час заходу робили фото, розміщували у себе в соціальній мережі Інстаграм, позначивши хештегом (#гармоніякраси), і намагалися набрати максимальну кількість вподобань.

   Переможницею конкурсу стала ліцеїстка Мотовілова Аліна. Від спонсорів фестивалю дівчинка отримала спеціальні подарунки, білети в квест-кімнату на 6 осіб і солодощі ручної роботи.

   Творчому колективу «Козацького ліцею» вручили Подяку за співпрацю і допомогу в організації талант-шоу.

   Діти отримали незрівнянні емоції від свята краси і творчості, вболіваючи за маленьких конкурсантів. Задоволені та емоційно піднесені повернулися додому.

   Дякуємо за запрошення на мегафестиваль керівнику волонтерської групи «AngelS» Юрію Вдовцову.

   Ви й Ваші «ангели» - титани доброти і милосердя, унікальна креативна команда. Натхнення і міцного здоров'я Вам усім!