logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

У "КОЗАЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ" НАГОРОДИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ XXVIII ВСЕУКРАЇНСЬКОГО УЧНІВСЬКОГО ТУРНІРУ ЮНИХ ФІЗИКІВ


Опубліковано Ср, 18 Грудня 2019 в 12:45


   27 листопада 2019 року в Запорізькій школі-інтернаті «Козацький ліцей» відбулося урочисте закриття фінального етапу XXVIII Всеукраїнського учнівського турніру юних фізиків.
Останні дні були дуже насиченими і відповідальними для учасників інтелектуальних змагань і керівників команд. Юні фізики показали свої здібності до наукового пошуку та уміння дискутувати.

   Останні дні були дуже насиченими і відповідальними для учасників інтелектуальних змагань і керівників команд. Юні фізики показали свої здібності до наукового пошуку та уміння дискутувати.

   Урочистий захід з нагоди закриття турніру розпочався із вітального слова директора Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації, голови оргкомітету фінального етапу змагань Озерової Тетяни Ярославівни – і відразу перейшли до церемонії нагородження лауреатів та переможців турніру.

   Розумники і розумниці брали участь не тільки в командних змаганнях, а й в індивідуальному заліку - і були нагороджені Дипломами особистої першості як кращі доповідачі, опоненти та рецензенти протягом усіх відбіркових боїв.

   Окрім Почесних Дипломів та солодких подарунків від організаторів турніру, переможці отримали хенд-мейд сувеніри від учнів комунального закладу «Малобілозерська спеціалізована естетична школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Дивосвіт» Запорізької обласної ради.

   Позитивні емоції отримали від виступу зірок «Козацького ліцею» - неперевершеного вокального дуету «БУМ».

   Завершився захід виконанням Гімну фізиків заслуженим вчителем України, членом журі турніру, вчителем комунального закладу «Рішельєвський ліцей», доцентом, кандидатом фізико-математичних наук Віктором Павлом Андрійовичем. Співав увесь зал!

   «Пишаємося, що такий креативний турнір юних фізиків відбувся саме у Запоріжжі на базі гостинного «Козацького ліцею». Такий потужний загал юних талановитих Ньютонів із різних куточків України дає надію на краще майбутнє нашої держави!» - щиро та піднесено висловилася депутат Запорізької обласної ради Ковиліна Тетяна Миколаївна.