logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

У КОЗАЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ ПРОЙШОВ СЕМІНАР "КОЗАЦЬКА ПЕДАГОГІКА. СУТНІСТЬ"


Опубліковано Сб, 19 Лютого 2022 в 19:07


   16-17 лютого 2022 року свою професійну майстерність із національно-патріотичного виховання удосконалювали освітяни Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» на семінарі «Козацька педагогіка. Сутність», проведеного нашими партнерами – президентом Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнська федерація «Спас» Олександром Притулою та Кошовим отаманом Запорозького козацтва Костянтином Рижовим.

   Говорили про історію, витоки, сутність козацької педагогіки, що базується на найкращих традиціях виховання молоді, мету та завдання, педагогічну модель, педагогічний процес, зміст козацької педагогіки, форми і методи. Також визначили основні принципи і засади козацької педагогіки.

   «Вражений рівнем професіоналізму, національної свідомості та патріотизму вчителів Козацького ліцею. Вдячний за співпрацю директору Оксана Губіна Оксані Губіній та її заступникам, однодумцям і всій команді», – поділився емоціями від заняття Олександр Леонтійович.

   Завдання сучасного педагога – активно сприяти формуванню всебічно розвиненої особистості та набуттю молоддю компетентності для життя. Саме козацька виховна мудрість плекає особистість-патріота, що свято береже українські традиційні та загальнонаціональні цінності, а значить зможе успішно самореалізуватися у суспільстві.