logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

У КОЗАЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК


Опубліковано Нд, 4 Червня 2023 в 11:55


   31 травня 2023 року у Запорізькій школі-інтернаті «Козацький ліцей» відбулося традиційне найкраще свято дорогих випускників, що  стало останнім шкільним пам’ятним моментом і для деяких учнів 9-х класів, які продовжать навчання в інших професійних освітніх закладах.

   Захід розпочався виконанням Державного Гімну. У хвилині мовчання схилили голови в скорботі, вшановуючи пам'ять про усіх загиблих воїнів, які віддали найцінніше – свої життя за мир, наше майбутнє і Україну.

   Свято Останнього дзвоника стало днем вдячності, приємних спогадів і родинного єднання.

   На адресу випускників прозвучало дуже багато теплих слів від директорки Козацького ліцею Оксани Губіної, класних керівників Тетяни Портяненко, Андрія Оношка й вихователів 11-А та 11-Б класів Володимира Хотлубея та Олени Самоєнко, батьків Тетяни Кондрацької і Тетяни Радченко, очільниці дитячо-юнацької організації «КІШ» Даріни Усольцевої.

   Вихованці закладу освіти для усіх присутніх на святі зробили танцювальний подарунок – флешмоб «Буде Мир над Україною».

   Випускники 2023 року попрощалися зі своїм дитинством та шкільним життям – зробили першу сходинку у самостійне доросле життя. Пригадали цікаві історії зі шкільного життя. Подякували директору, адміністрації, педагогам та усім працівникам закладу за створення комфортних умов для інтелектуального і творчого розвитку, спорту та яскравого дозвілля, батькам і рідним – за подаровані життя, любов, віру та постійну підтримку.

   Продовжуючи традиції улюбленого ліцею, подарували на згадку про себе вишиті рушники, на кожному з яких поруч з орнаментами – ще й прізвища та імена випускників. Тепер рушники стануть окрасою ліцею та берегтимуть від усього лихого.

   У мелодію прощального вальсу кожен одинадцятикласник додав свою ноту подяки, любові, вірності, надії.

   Востаннє для випускників пролунав дзвінок – відкривається нова сторінка життя.

   ДОРОГІ ВИПУСКНИКИ!

   Бажаємо, щоб ви успішно виконали усі завдання національного мультипредметного тесту та вступили до омріяних закладів освіти, вибрали майбутню професію до душі, реалізували себе в кар'єрі та в особистому житті, стали щасливими гідними людьми! Нехай у вашому житті буде багато радісних моментів, цікавих людей, звершень, досягнутих цілей і можливостей для розвитку. Щоб усе задумане здійснилося, амбітні плани стали реальністю! Нехай завжди посміхається доля!

  Переможного Миру нам!