logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

У ЗАПОРІЖЖІ ТА ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ З'ЯВИВСЯ НОВИЙ ОСЕРЕДОК ДИТЯЧОГО РОТАРІЙСЬКОГО РУХУ


Опубліковано Чт, 25 Листопада 2021 в 10:28


   23 листопада 2021 року відбулося чергове засіданні Ротарі-клубу «Запоріжжя-Хортиця», який є частиною єдиної міжнародної організації «Ротарі Інтернешнл», що об'єднує ділових і професійних лідерів для надання гуманітарних послуг і сприяння доброзичливості та миру у всьому світі. 

   На засідання за ініціативи ротарійки, директорки Запорізького Козацького ліцею Оксани Губіної були запрошені юні лідерки самоврядування здобувачів освіти – очільниці дитячо-юнацької організації «КІШ» Вероніка Тонковська та Вікторія Нерезова, а також заступниця директора ліцею з виховної роботи Тетяна Котова і педагог-організатор  Юлія Філоненко.

  Під час зібрання було сформовано і представлено актив наймолодших ротарійців – Інтеракт РК «Запоріжжя-Хортиця».

   Разом обговорили мету та завдання, ідеї майбутніх волонтерських і благодійних проєктів.

   Як зазначив чартерний президент запорізького ротарі-клубу Олександр Притула, тепер фактично «Запоріжжя-Хортиця» заснував повну палітру всіх поколінь ротарійців у Запоріжжі.

   Координаторкою роботи Інтеракту «Запоріжжя-Хортиця» було обрано Оксану Губіну.

   «Наш Інтеракт був саме ініціативою наших ротарійських дітей Марії Притули, Віри Мельниченко та Катерини Галустян і ми сподіваємося, що саме унікальна школа «Козацький ліцей» зуміє стати осередком дитячого ротарійського руху в Запоріжжі та в Запорізькій області… Якими ми виховаємо наших дітей, такою буде наша Україна і наш світ у майбутньому», – висловив свої сподівання та віру в успіх об’єднання ініціативної молоді для спільних добрих справ Олександр Притула.

   24 листопада у межах підготовки до #ЩедрийВівторок (30 листопада 2021 року) за ініціативи старшини дитячо-юнацької організації «КІШ» спільно з Інтеракт РК «Запоріжжя-Хортиця» запланували провести волонтерсько-благодійний захід «Вечір у колі друзів», організувавши концертну програму для дітей із Православного дитячого будинку «Надія» ім. Н.М. Злотолінської Запорізької єпархії УПЦ.

   Добро має звучати голосно!