logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Участь талановитого маленького актора "Козацького ліцею" в соціально-культурній акції "У нашім раї на землі" до Дня народження Великого Кобзаря


Опубліковано Нд, 11 Березня 2018 в 11:07


    9 березня 2018 року в Запоріжжі, як і в інших містах та областях України, відзначали 204-ту річницю з Дня народження видатного українського поета, прозаїка, драматурга, художника, політичного і громадського діяча – геніального Тараса Григоровича Шевченка.

     Саме цього дня в Запорізькій обласній філармонії (КЗ ім. Глінки) було проведено соціально-культурну акцію «У нашім раї на землі» до Дня народження Великого Кобзаря.

     Активним учасником заходу став учень 6-Б класу Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» Гулей Данило, який зіграв маленького Тарасика в мініатюрі про матір-наймичку та прочитав вірш «Мені тринадцятий минало…» під акомпанемент ансамблю бандуристів «Божена», продемонструвавши високу акторську майстерність.

      Заслужений діяч мистецтв України Анатолій Андрійович Галімон зазначив, що акторський талант Данила полонив його серце, а відчувати так тексти Шевченка - Божий дар.

      Маленький читець виступав на одній сцені разом із керівницею театрального гуртка «Гармонія» Мироновою Анною Сергіївною, яка була дуже задоволена виступом свого вихованця, подякувавши хлопчикові за результативну плідну співпрацю та блискучий виступ.

       Пишаємося Данилом! Бажаємо маленькому артисту натхнення та розвитку його багатого творчого потенціалу.