logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Участь у фестивалі Open Fun Football Schools


Опубліковано Пн, 23 Квітня 2018 в 10:48


   Вже четвертий рік поспіль маленькі спортсмени Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» беруть активну участь у фестивалі Open Fun Football Schools («Відкриті уроки футболу»), що проходить за підтримки Євросоюзу і Національної федерації футболу з метою залучення дітей до занять спортом, здорового способу життя, розвитку комунікативних вмінь…

   З 16 по 20 квітня 2018 року учні 3-7-х класів «Козацького ліцею» під керівництвом Губіна Романа Сергійовича стали учасниками фестивалю, що традиційно проходив на стадіоні «Спартак - КПУ». Цього року учасниками заходу було 200 дітей з дев’яти шкіл Запоріжжя.

   Захід розпочався з урочистого відкриття, на якому гості привітали маленьких спортсменів і вручили інвентар. Потім перейшли до веселої розминки, після якої розпочалися ігрові вправи на полі, яке було поділене на дванадцять зон.

   Команди подорожували зонами-станціями, виконуючи різноманітні вправи з м’ячем.

   На урочистому закритті фестивалю абсолютно всі учасники змагань були нагороджені почесними грамотами та пам’ятними подарунками: футболками, маніжками, футбольними м’ячами та солодощами.