logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ ЕКОЛОГІЧНОМУ ФОРУМІ "ЗАПОВІДНІ КРАЄВИДИ ЗАПОРІЗЬКОГО КРАЮ"


Опубліковано Пн, 21 Грудня 2020 в 09:49


   Відповідно до Програми розвитку Запорізької області на 2018-2022 роки,  17 грудня 2020 року Запорізьким обласним центром еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді було проведено обласний екологічний Форум «Заповідні краєвиди Запорізького краю».

   Форум проводився з метою масового залучення учнівської молоді до еколого-природоохоронної діяльності, збереження природної різноманітності ландшафтів, тваринного і рослинного світу та моніторингу навколишнього середовища.

   Вихованки Запорізького Козацького ліцею також стали активними учасницями Форуму.

   Учениці 11-Б класу Казначей Поліна та Левченко Владислава під керівництвом вчителя географії Попач Лесі Василівни підготували інформативну презентацію, у якій узагальнили досвід природоохоронної роботи у таких напрямках: пізнавальний, науково-дослідний, практичний, еколого-краєзнавчий.

   Під час заходу було представлено роботу 18 закладів освіти Запорізької області.  Казначей Поліна під час Форуму, який проводився у режимі онлайн,  презентувала доповідь на тему «Формування екологічної компетентності вихованців «Козацького ліцею».

   Онлайн-захід для обговорення важливих проблем охорони навколишнього природного середовища був досить пізнавальним і допоміг вкотре задуматися та глибше усвідомити важливість збереження заповідних зон Запорізького краю і природи в цілому.