logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

УЧЕНИЦЯ ЗАПОРІЗЬКОГО КОЗАЦЬКОГО ЛІЦЕЮ - ОДНА З АГЕНТІВ ЗМІН


Опубліковано Ср, 30 Березня 2022 в 16:48


  До 15 лютого 2022 року тривав набір серед активних учнів 8-10-х класів освітніх закладів нашої країни до Всеукраїнської школи з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання «Агенти змін».

   Цей проєкт для талановитих підлітків-лідерів є одним із напрямків позашкільної освіти «Малої академії наук України» Центру ЮНЕСКО. Він заохочує до саморозвитку, ініціатив, спрямованих на вдосконалення молоддю життя своєї громади у реаліях українського сьогодення.

   Успішно виконала усі умови конкурсу та написала есе на тему «Вільні творити майбутнє» – створила власний інтелектуальний продукт, який був високо оцінений журі, учениця 10-Б класу Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» Вікторія Куценко. Ліцеїстка успішно пройшла перший етап відбору та співбесіду онлайн.

   Тож вітаємо Вікторію, яка стала кандидаткою на участь і була зарахована до навчання у Школі з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання «Агенти змін».

   Попри труднощі та випробування, спричинені війною в Україні, команда Школи прийняла рішення, що навчання Агентів змін у 2022 році відбудеться у дистанційному форматі.

   «У вирі подій та нових викликів, які постали перед Україною і українським народом, ми знаємо, що кожен з вас має свої мрії про те, як будувати і творити країну в свободі і правді. І, щоб ці мрії були реалізовані, ми знаємо, як важливо, попри біль і тривогу, йти разом шляхом зцілення і творення в спільноті довіри і підтримки... Ми хочемо не дати шанс сумнівам, тривогам, а направити свій час та зусилля на творення і навчання,  підтримку», – зазначають організатори.

   25 березня 2022 року ліцеїстка підтвердила свою участь у Школі, заповнивши анкету.

   Тож бажаємо Вікторії успіхів, нових відкриттів і досягнень на благо України! А нам усім – Миру!

   Слава Україні! Героям слава!

   P.S. Есе Вікторії Куценко доступне за посиланням  Вільні творити майбутнє