logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

УЧНІ КОЗАЦЬКОГО ЛІЦЕЮ - ПЕРЕМОЖЦІ III (ФІНАЛЬНОГО) ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ УЧНІВ-ЧЛЕНІВ МАН


Опубліковано Чт, 1 Червня 2023 в 18:44


   31 травня 2023 року стали відомі результати ІІІ (фінального) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук 2022/2023 навчального року.

   1124 юні науковці з усієї країни презентували свої дослідження у 65 секціях 12 наукових відділень. Від Запорізької області у конкурсі взяли участь 50 талановитих учнів з 53 науково-дослідницькими проєктами МАН.

    Гідно представили рідний заклад освіти – Запорізьку школу-інтернат «Козацький ліцей» та область наші здобувачі освіти:

   I МІСЦЕ посів СТУПАК СЕРГІЙ, учень 11-Б класу, у секції «Історичне краєзнавство» з дослідницькою роботою «Формування території майбутнього міста. Поселення на території м. Запоріжжя в XVIII столітті».

   Сергій став володарем ЗОЛОТОЇ МЕДАЛІ та стипендії Президента України.

   Керівники: Лєто О.І. (шкільний гурток «МАН») та Гуленко К.С. (гурток «Історичне краєзнавство» від КЗ «Центр туризму ЗОР»).

   ІІІ МІСЦЕ (БРОНЗОВУ НАГОРОДУ) здобула УСОЛЬЦЕВА ДАРІНА, учениця 9-А класу, у секції «Науково-технічна творчість та винахідництво» з роботою на тему «Портативне джерело струму живлення для малопотужних пристроїв».

   Керівниця: вихователь Андрєєва О.А.

   Щиро вітаємо переможців та їхніх наукових керівників за якісну підготовку наших здобувачів освіти! Це високі досягнення! Надзвичайно пишаємося своєю обдарованою молоддю! Ви – гордість Запорізького краю!

   Вперед, до нових висот!