logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Урочисте відкриття та проведення ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології


Опубліковано Вт, 30 Січня 2018 в 12:08


      Чудового сніжного ранку 27 січня 2018 року 84 кращих біологів Запорізького краю та їхні педагоги зібралися в актовій залі Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» на урочистому відкритті ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології.

      Організатор і керівник олімпіади – вчитель-методист Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Гусєва Наталія Михайлівна.

       На відкритті олімпіади юних природолюбів-дослідників привітав один із найпочесніших гостей заходу - заступник директора Департаменту – начальник управління Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Захарчук Віктор Миколайович.

       Комфорту та емоційного спокою, успіхів у написанні олімпіади побажала біологам директор «Козацького ліцею» Губіна Оксана Олександрівна.

      Після урочистого відкриття кращі знавці біології відправились до навчальних та класних кабінетів для виконання олімпіадних завдань, а педагоги – на змістовний цікавий семінар з питань впровадження інтегрованого курсу «Природничі науки».

      Бажаємо учасникам олімпіади поглиблення знань, творчих сил та наснаги. Щоб перемога надихала на нові звершення і відкриття.