logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

УРОЧИСТІ ЗАХОДИ В "КОЗАЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ" З НАГОДИ ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ


Опубліковано Ср, 23 Січня 2019 в 12:46


   22 січня 1919 року (100 років тому!) було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, що засвідчив створення єдиної незалежної Української держави.

   Офіційно в Україні День Соборності відзначають з 1999 року. 

   21 та 22 січня 2019 року з нагоди цього свята в Запорізькій школі-інтернаті «Козацький ліцей» було проведено низку тематичних заходів.

   Учні 10-х класів взяли активну участь у відкритті виставки «Символ твоєї свободи: 100 років Державному гербу України», присвяченої історії державних символів України, що проходила в обласному краєзнавчому музеї.

   Педагоги підготували і провели інформаційні години «Акт Злуки – символ Єдності».

   Чудовий концерт до Дня Соборності України для ліцеїстів організували артисти Запорізької обласної філармонії. Програма заходу була надзвичайно яскравою і насиченою.

   Чарували грою на скрипці, дивували потужним вокалом, а популярні українські хіти виконували разом із солістами усі разом.

   Також учнями 9-х класів під керівництвом педагогів Степанової Зінаїди Олександрівни і Класс Наталії Петрівни було організовано та проведено урочистий захід  з нагоди Дня Соборності України.

   Вітаємо усіх українців зі святом! Бажаємо міцного здоров’я, миру, щасливого життя у єдності, злагоді та любові.