logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ВЧИТЕЛІ ТОЧНИХ НАУК "КОЗАЦЬКОГО ЛІЦЕЮ" УДОСКОНАЛИЛИ СВОЮ ПЕДАГОГІЧНУ МАЙСТЕРНІСТЬ ПІД ЧАС ОСВІТНЬОГО ПРОЄКТУ STEAM-CAMP У ЗАПОРІЖЖІ


Опубліковано Чт, 1 Липня 2021 в 11:54


   Вчителі точних наук Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» долучилися до освітнього проєкту STEAM-CAMP у Запоріжжі, реалізованого за підтримки Платформи спільних дій, Криворізької фундації майбутнього, Фонду Розвитку Маріуполя, компанії «Метінвест» Запоріжжя у партнерстві із Департаментом освіти і науки Запорізької міської ради. 

   Наші зіркові найкращі педагоги всюди на висоті! Пишаємося Зубаревою Юлією Сергіївною й Тимошенко Вікторією Михайлівною, які проявляють ініціативу і творчість не тільки в роботі з дітьми, а й опановуючи матеріал навчальних модулів Лідерської освітньої програми STEAM-camp.

   Генераторки цікавих ідей під час майстер-класів та презентації проєктів натхненно мотивували інших вчителів Запорізького краю на активності та демонстрували, як можна запропоновані під час навчання STEAM-camp «інструменти» застосовувати на уроках математики, інтегруючи їх з іншими навчальними дисциплінами та роблячи заняття ще більш цікавими і нестандартними.

   Вікторія Тимошенко розказала про свої враження від участі в проєкті STEAM-camp: «Ми опанували методи ефективної комунікації вчителя-лідера. Вчилися утримувати увагу, залучати емоції до сприйняття, допомагати краще запам‘ятовувати новий матеріал, застосовуючи сторітелінг, фасилітаційні підходи та практикувалися в управлінні конфліктами й створенні комунікацій. Дякуємо тренерам та організаторам!»

   «Довгоочікуваний феєричний фінал Лідерської освітньої програми STEAM-camp! Наша команда №2  STEAM-вчителів отримала перемогу! Ми найкращі!!! – ділиться емоціями Юлія Зубарева на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. – Так швидко промайнули навчальні модулі, які принесли мені особисто бурхливі емоції, цікаві знайомства, нові знання та інструменти для роботи! Дякую організаторам і кураторам проєкту за надану можливість та підтримку!»