logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Вечір зустрічі випускників "Мелодія дитинства"


Опубліковано Вт, 6 Лютого 2018 в 16:40


    Традиційно в перший четвер лютого 2018 року Запорізька школа-інтернат «Козацький ліцей» гостинно відчинила двері для випускників усіх років та поколінь, ветеранів педагогічної праці, зібравши усіх на Вечорі зустрічі випускників «Мелодія дитинства».

     На Вечір зустрічі та спогадів зібралися випускники, які закінчили освітній заклад рік тому – наймолодші випускники і навіть ті, які святкували свій 50-річний ювілей.

     Дорогих гостей привітала заступник директора з навально-виховної роботи Бойко Наталія Григорівна, розказавши про епоху кардинальних змін та реформ в ліцеї.

     Чудовий авторський вірш «Випускникам» подарувала присутнім в залі чарівна ведуча, майбутня випускниця, голова дитячо-юнацької організації «КІШ» Острівна Анастасія.

     Переглянули відеопривітання від вихованців гуртка «Веселі нотки». Порадували незрівнянною грою на фортепіано учень 3-Б класу Макаренко Кирило та Афанас’єв Олександр із 8-Б класу. (Керівник: Тер-Аванесян Джульєтта Наполеонівна).

     У світ дитинства шкільним друзям допоміг здійснити мандрівку дует «БУМ»: дівчатка-красуні із 5-х класів Магденко Анастасія та Прокопенко Марія виконали веселу пісню «Дитинства світ». (Керівник: Соломнікова Тетяна Антонівна).

     На святі-зустрічі ведучі Філоненко Сергій Васильович і Острівна Анастасія  провели ювілярам, а також усім бажаючим випускникам традиційну вікторину «Подорож у шкільні роки».

    Було цікаво дізнатися про дитинство і юність, курйозні випадки з шкільного життя, порівнюючи відповіді випускників різних поколінь.

     Грайливу пісню «Дівчина русява», що викликала у дорогих гостей на Вечорі зустрічі спогади про першу шкільну закоханість, виконав артист 3-Б класу Сергієнко Вадим.

     Поринули в роздуми над філософією життя й отримали неймовірну насолоду від проникливого номеру «Крила» у виконанні Мотовілової Аліни з 4-Б класу та хореографічної групи «Сузір’я». (Керівники театрального й хореографічного мистецтва: Миронова Анна Сергіївна й Лисенко Оксана Олександрівна).

     Свої щирі сопілкові мелодії підготували спеціально для любих випускників маленькі вихованці ансамблю народних інструментів «Жайворонки». (Керівник: Жайворонков Євген Олександрович).

     Харизматичний Руслан Таран з 4-Г класу «запалив» зал веселою піснею «Маленький козак».

     Романтичним танцювальним подарунком від хореографічної групи «Сузір’я» для любих випускників, педагогів та гостей були композиції «Світанок надій» та соло «Під дощем» у виконанні учениці 7-Б класу Дабіжі Владислави.

     Випускники школи-інтернату також вирішили приємно порадувати глядачів: Доновський Назар майстерно читав реп, «золотий голос» Магденко Артем дивував своїм потужним вокалом, а запорізький поет Мішин Михайло презентував свою нову збірку поезій «Золоті зерна Запоріжжя».

     На мажорних нотах драйвової пісні «Круче всех» у виконанні вокальної групи «Нове покоління» завершився Вечір зустрічі «Мелодія дитинства».

     Дякуємо, що ви, дорогі випускники, не забуваєте рідний храм науки і щороку телефонуєте, приходите, приїжджаєте до своєї другої домівки – рідного джерела натхнення та перших кроків до самопошуку і самореалізації.

     Пишаємось, що наші випускники знайшли своє покликання в житті, стали добрими спеціалістами, професіоналами улюблених справ і поважними шанованими людьми, досягнувши найвищих вершин у спорті та мистецтві.