logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ВІДБУЛАСЯ УРОЧИСТА ІНАВГУРАЦІЯ ГОЛОВИ САМОВРЯДУВАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ "КОЗАЦЬКОГО ЛІЦЕЮ"


Опубліковано Пн, 15 Лютого 2021 в 08:58


   11 лютого 2021 року в Запорізькій школі-інтернаті «Козацький ліцей» відбулася довгоочікувана урочиста інавгурація новообраної голови дитячо-юнацької організації «КІШ» Тонковської Вероніки, учениці 8-Б класу.

   Ексочільниця самоврядування здобувачів освіти Левченко Владислава подякувала директору й адміністрації, педагогу-організатору та своїй команді за активну співпрацю протягом 3-х років, за можливість отримати незамінний досвід.

   Лідерка передала булаву як символ влади новій керівниці, побажавши їй реалізації ідей, продуктивної співпраці зі старшиною «КОШу», наснаги, нових знань і розвитку своїх кращих умінь.

   Новообрана керівниця Тонковська Вероніка подякувала за підтримку  і допомогу в здобутті перемоги на виборах своїй команді – 8-Б класу.

   «Я буду намагатися робити усе можливе, щоб виправдати ваші сподівання та зробити діяльність «КОШу» більш результативною і комфортною, бо ми всі - одна сім'я, велика дружна родина», - звернулася до ліцеїстів юна керівниця.

   Подякувала за роботу Владиславі та привітала Вероніку на новій посаді директорка «Козацького ліцею» Губіна Оксана Олександрівна.

   Приємним закінченням урочистої інавгурації став виступ вокального ансамблю «Чарівні мандри», який виконав Гімн ліцею.

   Вітаємо Вероніку та бажаємо успіхів на новій посаді! Нехай щастить!