logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ВІДБУЛОСЯ УРОЧИСТЕ НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ XIII МІЖНАРОДНОЇ ВИСТАВКИ "СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ - 2022"


Опубліковано Пт, 30 Грудня 2022 в 16:12


   Цей важкий для кожного з нас та нашої країни рік наближається до завершення. Витримали, вистояли… Загартовані, мужні, нездоланні та єдині… Як здобувачі освіти, так і педагоги гідно тримають освітній фронт.

   З 23 по 25 листопада 2022 року у Києві в дистанційному форматі проходила XIII Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2022». У ній взяли участь представники з різних міст та областей України, з-поміж яких і 13 закладів освіти Запорізької області. Як результат – запоріжцями здобуто 9 золотих і 5 срібних медалей.

   28 грудня 2022 року на базі Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулось урочисте нагородження переможців Міжнародної виставки.

    Директорка Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Людмила Бухаріна привітала переможців й нагородила найкращі заклади освіти.

   Срібну медаль отримала Запорізька школа-інтернат «Козацький ліцей» як одна з найкращих за результатами XIII Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2022».

   Нагадаємо, що авторкою переможної роботи, що гідно представила ліцей на Міжнародному конкурсі, стала вчителька математики Юлія Зубарева.

   Вітаємо нашу переможницю, її наукову керівницю Тетяну Бабко та директорку Козацького ліцею Оксану Губіну з почесною відзнакою.

   Ще раз дякуємо команді ЗОІППО за підтримку та співпрацю.

   Вітаємо з прийдешніми новорічними святами! Віримо у Збройні сили України та разом наближаємо нашу Перемогу!

   Усім міцного здоров’я, добра та Миру!