logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ "ЗВИЧКИ ТА ЗДОРОВ'Я"


Опубліковано Пт, 1 Лютого 2019 в 12:56


   31 січня 2019 року в комунальному закладі «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради відбувся тренінг «Звички та здоров’я» для учнів 5-х класів у межах модулю «Я та моє здоров’я».

   У визначенні принципів і методів формування здорового способу життя п’ятикласникам допомагали практичні психологи Пугач Лілія  Василівна та Сєркова Анастасія Григорівна.

   Працюючи в командах, діти з’ясовували, які бувають складові здоров’я людини, як спосіб життя і звички впливають на її стан. Розмежували поняття «шкідливі» та «корисні» звички.

   Учні взяли участь в он-лайн опитуванні за допомогою віртуальної платформи «Kahoot!». Отримавши зворотній зв'язок, зрозуміли, як саме п’ятикласники піклуються про своє здоров’я, яких правил і звичок дотримуються.

   Заняття пройшло в цікавій інтерактивній формі. Маленькі ліцеїсти узагальнили свої знання про людський організм і його можливості, про здоровий спосіб життя.

   Отже, здоров’я – найвища цінність, це щастя та успіх. Тому кожен має усвідомити, що саме спосіб життя і звички є найважливішими факторами, які визначають стан здоров'я людини.