logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ВІДБУВСЯ ВЕЧІР ЗУСТРІЧІ ВИПУСКНИКІВ - 2019


Опубліковано Пн, 11 Лютого 2019 в 09:49


   Найкращі спогади у всіх пов’язані саме зі шкільними роками… Бо це старт, це пошук себе, здобуття ґрунтовних базових знань, розвиток умінь і навичок… Це найкраща пора відкриттів і самовираження у науці, спорті, творчих справах, розвиток лідерських якостей, робота в команді… Школа - це наш спільний другий дім, де усі ми проводимо значну частину свого життя і дуже його любимо.

   7 лютого 2019 року Запорізька школа-інтернат «Козацький ліцей» радо вітала випускників усіх років на традиційному Вечорі зустрічі.

   Маленькі та юні ліцеїсти підготували для випускників чудове свято, влаштувавши гостям справжнісінький екзамен спогадів дитинства.

   Урочисто відкрила вечір спогадів дитинства чарівна випускниця 2018 року, одна з найкращих ліцеїсток, яка очолювала самоврядування освітнього закладу протягом трьох років, юна поетеса, гордість освітнього закладу - студентка Запорізького державного медичного університету Острівна Анастасія. Дівчина презентувала гостям свою авторську поезію «Дитинства крихітні сліди».

   Мандрівку у шкільні роки випускникам допомогли організувати маленькі актори театрального гуртка «Гармонія», показавши інсценізацію уривку з казки «Пепі Довга панчоха» Астрід Ліндгрен.

   Прекрасною грою на домрах, бандурах і сопілках захоплювали гостей вихованці ансамблів народних інструментів «Забава» і «Жайворонки».

    Уявили, що знову 17 років і закружляли на своєму шкільному балу-випускному в легкому чуттєвому вальсі випускники (правда, подумки) разом із кращими учнями 9-11-х класів.

   Присутні в залі досхочу насолодилися прекрасною музикою у виконанні вихованців гуртка гри на фортепіано «Веселі нотки» Громихіна Назара і Громихіна Данила, які зачаровували світовими шедеврам геніальних композиторів.

   Дивували чудовим вокалом дует «БУМ», ансамбль «Веселі дівчата», хор «Соловейко».

   Зворушливими були танцювальні композиції вихованок хореографічного гуртка «Сузір’я».

   Багато емоцій і щирих почуттів викликав виступ маленької декламаторки Петрової Богдани.

    Вечір зустрічі зі шкільними друзями-однокласниками завершився енергетичною патріотичною піснею «Ми Вкраїни діти».

   Дякуємо усім, хто завітав до нас на свято. Зустрінемося в 2020 році традиційно в перший четвер лютого!