logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Відкриті уроки футболу


Опубліковано Ср, 9 Листопада 2016 в 09:18


                 З 01.11. по 04.11.2016 р. в обласному центрі на стадіоні «Спартак - КПУ» проходив фестиваль «Відкриті уроки футболу», що впроваджується при підтримці Німецького уряду і компанії Streetfootballworld GmbH в рамках проекту «Психологічна підтримка  та робота з конфліктами».

                  У фестивалі взяли участь діти із 17 загальноосвітніх навчальних закладів Запоріжжя та Запорізької області. Чотирнадцять кращих спортсменів - футболістів комунального закладу «Запорізька загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4» Запорізької обласної ради під керівництвом вчителя фізичного виховання Філоненка Сергія Васильовича та в супроводі практичного психолога Пугач Лілії Василівни відвідали «Відкриті уроки футболу».

                  Діти, подорожуючи станціями (12 станцій), виконували різні завдання та вправи з м’ячем.

                 Переможцями свята футболу стала команда школи-інтернату №4. Усі учасники отримали спеціальні подарунки від спонсорів та організаторів фестивалю: солодощі, м’ячі, фішки, конуси, маніжки та кепки.

                 Вітаємо маленьких спортсменів: Хуссіна Танвіра, Новікова Івана, Шапранова Максима, Ситнікову Сабріну, Братусь Анастасію, Свінцицького Єгора, Баланюка Данила із 4-Б класу; Клімову Марію та Хуссіна Руслана, учнів 7-Б класу; Жугана Михайла і Новікова Олега із 8-Б класу.

                 Дякуємо за чудове свято футболу в нашому місті!