logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Відкриття літнього мовного табору "Summer time"/"Sommer zeit"


Опубліковано Пт, 1 Червня 2018 в 12:42


   29 травня 2018 року ропочав свою роботу літній мовний табір «Summer time»/«Sommer zeit» у Запорізькій школі-інтернаті «Козацький ліцей».

   Уже не перший рік створюються умови для дітей, які хочуть підвищити свій рівень знань з іноземних мов. У цьому році організовано три групи: дві з англійської та одна з німецької мови, що налічують 24 учні.

   У першій половині дня з дітьми працюють педагоги-викладачі іноземних мов: Портяненко Тетяна Іванівна, Демченко Олена Прокопівна та Липка Наталія Іванівна. 

    Кожен ранок маленьких ліцеїстів розпочинається із веселої зарядки. Смачний сніданок розпочинається з обговорення страв німецькою та англійською мовами з побажанням «Смачного».

   Основні заняття з фонетичної розминки проводяться з 9 години ранку до 13 години. Під час навчання також проводяться веселі руханки. Дітям дуже подобається спілкування у доброзичливій веселій атмосфері, де вони можуть відчувати себе впевненими, продемонструвати свої здібності.

   Чудові рухливі ігри, інтерактивні вправи, перегляд фільмів, вивчення пісень, віршів, скоромовок – все це сприяє розвитку комунікативної діяльності.

  У другій половині дня роботу з дітьми продовжують студентки-волонтери кафедри іноземної філології Мясна Анастасія Ростиславівна й Чабанова Регіна Назіровна Запорізького національного університету. Для урізноманітнення діяльності залучено роботу пришкільних гуртків: хореографічного, образотворчого мистецтва, «Виготовлення сувенірів», футболу,  «Веселі нотки», «Соловейко».

   Табір працюватиме  2 тижні, після чого учням буде вручено сертифікати.