logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Відвідали Запорізький авіаційний коледж ім. О.Г. Івченка та здійснили подорож на ПАТ "Мотор Січ"


Опубліковано Вт, 26 Вересня 2017 в 10:19


         21 вересня 2017 року учні 9-10-их класів комунального закладу «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради відвідали Запорізький авіаційний коледж  ім. О.Г. Івченка з метою формування профорієнтаційних намірів у ліцеїстів, а також здійснили подорож до ПАТ «Мотор Січ» для ознайомлення з роботою підприємства й розширення світогляду.

        Спочатку завітали до Запорізького авіаційного коледжу. Перед учнями виступили заступник директора з навчальної роботи Задорожний Віктор Миколайович та голова приймальної комісії Присяжна Вікторія Єфимівна, які розповіли про переваги навчання в авіаційному коледжі, перспективи й можливості працевлаштування за спеціальностями.

        Ліцеїстів запросили на огляд технічної бази коледжу – зразків авіаційної техніки.

        Потім відправились на ПАТ «Мотор Січ». Захоплива подорож привела учнів до аеропорту підприємства, де діти отримали можливість ближче познайомитись з основами авіабудівництва, на власні очі побачити та доторкнутись до справжніх літаків і гвинтокрилів, дізнатися про їх долю й історію  створення.

       Радо зустріли юнацтво «Козацького ліцею» мешканці розплідника службового собаківництва охорони підприємства «Мотор Січ». Учні познайомились з головними представниками охорони – собаками породи німецької вівчарки, кожна з яких має власний родовід та є окрасою розплідника.

      Щиро та життєрадісно привітався з нашими учнями справжній «ветеран» служби – пес Сімба, який стоїть на варті охорони вже 10 років.

      Останнім пунктом призначення для учнів під час екскурсії став музей техніки Богуслаєва. Діти дізнались багато корисної та цікавої інформації про історію виникнення підприємства «Мотор Січ» та його визначних ветеранів праці.

       Результатами такого насиченого дня для ліцеїстів стали позитивні  емоції, безліч вражень та отримання нової інформації.

      Дякуємо за гостинність і увагу.