logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Відзначаємо Міжнародний день дівчаток - участь дівчат "Козацького ліцею" в онлайн-конференціях "Національний день дівчат в технологіях - 2021"


Опубліковано Вт, 12 Жовтня 2021 в 20:24


   Уже другий рік поспіль дівчата Запорізького Козацького ліцею з великим задоволенням долучаються до відзначення Національного Дня дівчат у технологіях. Це щорічна подія, приурочена до Міжнародного дня дівчат (відзначається щорічно 11 жовтня), під час якої дівчата мають змогу відвідати технологічні компанії, познайомитися з їх діяльністю та побачити, як дівчатам і жінкам можна будувати свою кар'єру у сфері технологій. 

   Тож 11 жовтня 2021 року 20 дівчаток 8-11-х класів під керівництвом координаторки Сурган Вероніки Сергіївни отримали унікальну можливість відвідати онлайн дві сучасні компанії «Luxoft» та «Proctol and Gambal».

    Під час заходів дівчатка познайомилися з успішними жінками з топових технологічних компаній, дізналися секрети успіху, отримали цінні поради щодо розвитку й роботи у сфері технологій.

   Під час онлайн-екскурсії компанією «Proctol and Gambal» було проведено цікаву інтерактивну вікторину «Kahoot», в якій перемогу здобула наша учениця 11-А класу – Папіш Аміна. Протягом місяця вона й усі дівчатка-учасниці отримають пам’ятні призи та сувеніри.

   Також о 16:00 годині всі бажаючі долучилися до  фінальної онлайн-конференції святкування Національного дня дівчат у технологіях! Це була чудова можливість дізнатися про світ «технологій» зсередини!

    Дякуємо за допомогу в організації заходів Білан Наталії Сергіївні, вчительці хімії та біології КЗ «Олександрівський ОЗЗСО» та спікеркам компаній  «Luxoft» та «Proctol and Gambal» Олександрі Гаспар, Ірині Макеєнко та їхнім колегам за цікаву 3D-екскурсію на підприємство, захоплюючі історії з життя та заохочення дівчат до саморозвитку у сфері технологій.