logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Відзначили День Довкілля


Опубліковано Сб, 22 Квітня 2017 в 11:45


        Щорічно в третю суботу квітня відзначається День Довкілля. До цього свята адміністрацією комунального закладу "Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді" Запорізької обласної ради було організовано і проведено акцію «Збережемо красу заповідної зони острова Хортиці».

       Отож до участі в заході 15 квітня 2017 року долучилися вихованці військово-патріотичного гуртка «Джура» комунального закладу «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради в супроводі керівника Ситника Олега Володимировича.

      Спочатку всі дружно прибирали територію острова Хортиці від сміття, потім висаджували із пророслих жолудів алею дубочків.

      Після плідної співпраці перейшли до відпочинку. Поділились на команди і влаштували спортивно-розважальні змагання на спритність, влучність, креативність та винахідливість.

     Дітям похід на Хортицю дуже сподобався. Встигли як попрацювати, так і відпочити. Сонячний день, свіже повітря, дивовижні краєвиди навколо додавали радісного та бадьорого настрою.