logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Випускний "Аеропорт"


Опубліковано Сб, 30 Червня 2018 в 22:38


    «Відірвались від землі під крилом авіаліній» випускники-2018 року Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей».

    23 червня 2018 року, склавши ЗНО, вимальовуючи плани на майбутнє, одягнувши чарівні сукні та костюми, учні 11-х класів зібралися в актовій залі  освітнього закладу на свій випускний «Аеропорт». На захід завітали також педагоги, батьки, рідні, друзі.

    Привітала випускників та випускниць директор Губіна Оксана Олександрівна. Перша леді «Козацького ліцею» разом із заступницею директора з навчально-виховної роботи Бойко Наталією Григорівною вручили атестати про повну загальну середню освіту.

    Із найкращими найщирішими словами вітання звернувся до своїх «хоробрих левів» - юнаків-одинадцятикласників вихователь Філоненко Сергій Васильович.

    А потім відправилися в політ разом із випускниками в їхнє гомінке дитинство, пригадали перші шкільні роки, цікаві випадки з класного життя - і вперед, вище неба, до досягнення усіх поставлених цілей.

    Зал вибухав від сміху крізь сльози від перегляду відеосюжету «Мамо, я тебе люблю». Нагадав усім, що треба не забувати говорити своїм рідним, що ми їх любимо і цінуємо. Повеселили також театральні скетчі.

    Цікавим режисерським рішенням здивував, викликавши бурю емоцій, фільм «Життя ліцеїстів та життя ліцеїстів-гандболістів».

    Свою авторську прозу «Я випускниця» презентувала Острівна Анастасія, висловлюючи щирі слова безмежної вдячності педагогам за чудові роки навчання в найкращому «Козацькому ліцеї».

   Родзинкою випускного вечора «між хмарами» стала церемонія прощання учнів 11-Б класу зі своїм класним керівником Зубаревою Юлією Сергіївною.

   Бажаємо випускникам, щоб їхній політ був завжди високим, попутного вітру та щасливого безхмарного, а головне - мирного неба.