logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Вирішили привітати воїнів-захисників з прийдешнім Днем Святого Валентина


Опубліковано Ср, 14 Лютого 2018 в 10:15


       Взагалі, діти дуже люблять відзначати День Св. Валентина (робота святкової пошти, виготовлення "валентинок", концертна програма, тематична дискотека).

       Отож ліцеїсти вирішили привітати наших воїнів-захисників із прийдешнім Днем усіх закоханих.

       Протягом тижня організували акцію «Валентинка для воїна-захисника» в Запорізькій школі-інтернаті «Козацький ліцей» із залученням батьків та педагогів по збору подарунків: солодощів, фруктів, консервованої смакоти, ну і ,звичайно ж, виготовили власноруч святкові поробки, тематичні сувеніри, листівки - "валентинки" з найкращими привітаннями і побажаннями героям АТО в честь Дня кохання та дружби.

        9 лютого 2018 року до освітнього закладу завітали волонтери Любов Олександрівна Леонова з Леонідом Колбасіним , щоб забрати подарунки до Дня Св. Валентина воїнам АТО.

       «Дякую дітям за те, що в кожну виготовлену вами річ, вклали найкращі побажання і тепло своїх ВЕЛИКИХ СЕРДЕЦЬ! Усе відвезу, все передам. Пишаюся вами!» - подякувала пані Любов за подарунки.

      Сподіваємось, що "валентинки" піднімуть настрій, додадуть бадьорості духу, і військові зможуть поласувати смачненьким до чаю, відчуваючи вдячність і турботу про них – наших ангелів-охоронців.