logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Вітаємо абсолютних переможців XV відкритого турніру з гандболу "Кришталевий м'яч"


Опубліковано Пн, 5 Березня 2018 в 08:58


     З 27 лютого по 2 березня 2018 року в м. Мелітополі проходив XV традиційний відкритий турнір з гандболу "Кришталевий м'яч" серед юнаків 2003-2004 р.н.

      На змагання зібралися 6 юнацьких команд із м. Бровари Київської області, м. Києва, м. Мелітополя та Запоріжжя. Козацький край представляли три команди: вихованці дитячо-юнацької спортивної школи імені Лагутіна, СДЮШОР № 3 «Мотор» та спортсмени 9-В класу Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей», які займаються в СДЮШОР із гандболу «ZTR» («Запоріжтрансформатор»).

     Під час проведення турніру в запеклих спортивних змаганнях юнаки продемонстрували свою влучність, силу, витривалість та цілеспрямованість.

      Абсолютними переможцями турніру та володарями «Кришталевого м’яча» стали найкращі спортсмени 9-В класу ліцею, вихованці СДЮШОР із гандболу «ZTR».

     Почесними грамотами, кубками та медалями був також нагороджений Хаян Данило як кращий гравець турніру, а Бобров Данило став кращим воротарем.

     Вітаємо команду 9-В класу з почесним І місцем. Бажаємо спортсменам та їхньому тренеру Лобчуку Володимиру Володимировичу прогресивного руху вперед та підкорення нових вершин, як в гандболі, так і в житті.

     Пишаємось Вами!