logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ВІТАЄМО ДИРЕКТОРА ЗАПОРІЗЬКОГО КОЗАЦЬКОГО ЛІЦЕЮ ОКСАНУ ГУБІНУ ІЗ ВРУЧЕННЯМ НАГОРОДИ І ПРЕМІЇ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ


Опубліковано Ср, 16 Вересня 2020 в 12:13


   14 вересня 2020 року відбулася церемонія нагородження лауреатів щорічної Премії Верховної ради України педагогічних працівників загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів.

    Директорка Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» Оксана Олександрівна Губіна – одна з лауреаток!!!

   «Лауреатів з усієї України (24 представники всіх областей) вітали  у стінах Верховної Ради, – ділиться враженнями Оксана Губіна. – Відбулася робоча зустріч із головою Комітету з питань освіти і науки Сергієм Бабаком. Педагоги обговорювали проблемні питання щодо роботи в умовах карантину. Зустріч була дуже теплою. Важливо, що нас чують».

   Урочисто вручав нагороди голова Верховної ради України Дмитро Разумков , вітаючи присутніх зі святом, яке наближається, - Днем працівника освіти.

   «Постанова Верховної Ради України від 03 грудня 2019 року №326-ІХ. Якийсь цікавий збіг обставин: Статут «Козацького ліцею» погоджувався протягом дев'яти місяців і моя нагорода йшла так само –  дев'ять місяців. Висновок один - все відбувається вчасно», - щиро ділиться емоціями Оксана Олександрівна.

   Зранку, 15 вересня 2020 року, учні та педагоги зустрічали і вітали найкращу у світі директорку Оксану Губіну, яка тільки-но повернулася зі столиці з нагородами.

   Її зворушливому захопленню не було меж: «Дуже вдячна своїй великій родині за привітання і теплий прийом. Було несподівано і дуже приємно. Дякую, мій найкращий колектив і наші чудові вихованці!»

   Оксано Олександрівно, дуже Вас любимо і пишаємося! Завжди підтримаємо! Ви - наша зірка!

   Сяйте, надихайте, а ми завжди поруч! Тільки разом до нових перемог!