logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ВІТАЄМО ДИРЕКТОРА ЗАПОРІЗЬКОГО КОЗАЦЬКОГО ЛІЦЕЮ З 8-РІЧЧЯМ НА ПОСАДІ КЕРІВНИЦІ ОСВІТНЬОГО ЗАКЛАДУ


Опубліковано Пт, 18 Червня 2021 в 15:45


   18 червня 2021 року виповнилося 8 років з того часу, як директором Запорізької загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів №4 стала талановита компетентна керівниця, професійний менеджер, прекрасний організатор і дипломат – Губіна Оксана Олександрівна.

   Саме наш креативний директор є фундатором освітнього закладу нового типу. Прийшовши до влади, Оксана Олександрівна модернізувала звичайну школу-інтернат, перетворивши її на сучасний престижний, один із кращих освітніх закладів Запоріжжя й області - Запорізький Козацький ліцей.

   За час її керівництва відбулися кардинальні зміни в благоустрої території, розвитку науково-технічної сфери та спортивної інфраструктури, в удосконаленні культурного простору та створенні ідеального мікроклімату в колективі.

   Бажаємо Вам, Оксано Олександрівно, невпинного руху вперед, успішної реалізації усіх планів та задумів. Міцного здоров’я, кохання, невичерпної енергії і натхнення!

   Ви у нас найкраща у всьому! З вами цікаво, комфортно і надійно! Дякуємо за високий професіоналізм в роботі та найкращі людські якості, які гармонійно поєднуються в одній тендітній і водночас сильній жінці-красуні.

   Дуже любимо і пишаємося Вами!