logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ВІТАЄМО ДИРЕКТОРКУ ЗАПОРІЗЬКОГО КОЗАЦЬКОГО ЛІЦЕЮ


Опубліковано Пт, 30 Вересня 2022 в 10:23


   Щасливі та горді, що маємо честь працювати в освітньому закладі, Запорізькому Козацькому ліцеї, який очолює така бездоганна професіоналка – Оксана Олександрівна Губіна. Завжди йде до мети, працює на благо розвитку освіти та задля нашої перемоги, займається благодійністю і своїм прикладом надихає на нові звершення.

   28 вересня 2022 року з нагоди святкування Дня працівників освіти в музично-драматичному театрі ім. В.Г. Магара відбувся святковий концерт, під час якого пройшла урочиста церемонія нагородження педагогів Запорізького краю.

   За ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки України Почесною Грамотою голова Запорізької обласної ради Олена Жук та голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух нагородили директорку Козацького ліцею – Оксану Губіну, яка завзято працює на освітньому фронті та на високому рівні організовує роботу своєї команди працівників в умовах війни.

   Щиро радіємо та тішимося Вашими здобутками! Захоплюємося, Оксано Олександрівно, Вашою мудрістю, красою, сміливістю та силою, що гармонійно поєднуються в одній тендітній пані.

   Вітаємо! Міцне здоров'я, щастя, кохання, натхнення, добробут – нехай буде всього у Вас удосталь.

   З прийдешнім святом!