logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ВІТАЄМО ФІНАЛІСТІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ "СОКІЛ" ("ДЖУРА") - "ДЖУРА-2019: САМАРСЬКА СІЧ"


Опубліковано Вт, 16 Липня 2019 в 20:06


   14 липня 2019 року в Дніпрі відбулося урочисте закриття та церемонія нагородження фіналістів Всеукраїнської національно-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура-2019: Самарська Січ».

   Рій «Яструби» Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» представляв Запорізьку область на Всеукраїнських змаганнях.

   Протягом десяти днів під час таборування у дитячому центрі соціальної реабілітації «Перлина Придніпров’я» для учасників проводилися різнопланові заходи виховного, вишкільного та змагального характеру. 

   У вільний від змагань і конкурсів час відвідували семінари ройових, виховників та керівників роїв, ватри (тематичні диступи, розважальні вечори-дискотеки, ройові вогники, демонстрації відеофільмів), гутірки (тематичні виховні та пізнавальні бесіди, семінари, зустрічі з видатними людьми, учасниками АТО/ ООС), брали активну участь у спортивних іграх і забавах. 

   Урочисте закриття та нагородження фіналістів відбулося після урочистої ходи містом Дніпром – маршу від історичного музею до пам’ятника Т.Г. Шевченка на Монастирському острові. 

   На захід були запрошені органи місцевої влади. 

   Учасники, які посіли призові місця, були нагороджені кубками і Почесними грамотами. Усі команди-рої отримали медалі і дипломи за участь у ІІІ етапі змагань. Керівники роїв також були нагороджені дипломами Міністерства освіти і науки України за якісну підготовку рою. 
За особисті високі досягнення Дипломами нагородили Новікова Олега та Арутюнова Георгія за ІІ місце у конкурсі «Фізична підготовка», який проводився між 192 учасниками зі всієї України.

   «Ми отримали величезний досвід за ці дні. Навчилися збирати й розбирати автомати, вручну заряджали магазини для АК-74, стріляли. У нас були алярми, тактичні тренування. Дуже сподобалися ігри в лазертаг, де ми, на жаль, програли в півфіналі. Під час гри ти ніби опиняєшся на полі бою, ніби у грі, це чудові емоції. Не зважаючи на досить насичену програму кожного дня, ми встигли декілька разів сходити на річку. Величезним плюсом можу назвати те, що я здобув нових друзів і познайомився із цікавими людьми. Думаю, з Білою Церквою я і далі буду підтримувати контакт :)», - захоплено поділився враженнями від гри джура-переможець Новіков Олег.

   Вітаємо наших фіналістів і дуже пишаємося кожним представником рою «Яструби». 

   Щиро дякуємо керівникам – Ситнику Олегу Володимировичу та Маляренку Івану Олександровичу за гідну підготовку молодих козаків і козачок до ІІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура-2019: Самарська Січ»