logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ВІТАЄМО ІЗ ЗАВЕРШЕННЯМ 2021-2022 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ


Опубліковано Пн, 30 Травня 2022 в 14:40


   Дорогі учні, шановні батьки та педагоги Запорізького Козацького ліцею!

   Щиросердечно вітаємо Вас із завершенням навчального року. Це був непростий рік, але ми гідно його закінчили.

   Дуже прикро, що не можемо зібратися у дружному Козацькому колі разом, отримати позитивні емоції від спільних зустрічей у стінах рідного храму науки через війну.

   Свято Останнього дзвоника завжди було особливим для кожного учня. Останній дзвоник знову пролунав онлайн... У онлайн форматі відбулися останні шкільні уроки для одинадцятикласників....

   Дорогі випускники!

   Ви – на порозі нового етапу в житті, повного мрій, прагнень та дій. Бажаємо, щоб здобуті знання були міцними і фундаментальними для Вашого подальшого розвитку як особистостей, самореалізації у майбутньому; щоб життєві цінності та чесноти, Ваш талант допомогли досягти поставлених цілей, стати гідною людиною, бути  справжніми патріотами, які творитимуть чисте і світле МИРНЕ майбутнє України.

   Нехай політ буде високим, а вашими крилами підтримки завжди будуть батьки та близькі люди.

   Бажаємо кожному та кожній знайти свій шлях у житті, обрати професію за покликом душі та серця. Будьте здорові, вірте в себе! Любимо Вас!

   Слова подяки і щирі побажання в цей день – також нашим вчителям і вихователям, справжнім професіоналам своєї справи, які  були завжди поруч, у складні моменти підтримували своїх учнів та допомагали у вирішенні будь-яких питань і проблем.

   І, звичайно, велика вдячність батькам за співпрацю, роботу в команді, підтримку.

   Дякуємо усім працівникам нашого освітнього закладу!

   «Віримо, що наступний навчальний рік розпочнеться під мирним небом, а наші діти повернуться у шкільну родину. Бажаємо Всім здоров'я, витримки та наснаги. Віримо в Україну, в Збройні Сили!!!! Слава Україні!»  – привітав із завершенням навчального року заступник директора з навчальної роботи Володимир Ушатий.