logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ВІТАЄМО ЛАУРЕАТКУ ІІ (ОБЛАСНОГО) ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ "УЧИТЕЛЬ РОКУ-2021" У НОМІНАЦІ "УКРАЇНСЬКА МОВА ТА ЛІТЕРАТУРА"


Опубліковано Чт, 4 Березня 2021 в 09:38


   У 2020-2021 навчальному році Всеукраїнський конкурс професійної майстерності освітян «Учитель року – 2021» проводився у номінаціях: «Керівник закладу освіти», «Математика», «Трудове навчання», «Українська мова та література».

   Всеукраїнський конкурс «Учитель року-2021» у номінації «Українська мова та література» проводився у три тури:

  • перший – зональний (грудень);
  • другий – обласний (січень-лютий);
  • третій – заключний, фінальний буде проведено – 14-22 квітня.

   У І (зональному) турі брало участь 53 учасники від Запорізької області в номінації «Українська мова та література», які змагалися у таких конкурсних випробуваннях: «Дистанційний урок» (технологічна карта); «Майстер-клас», а також проходили тестування з фахової майстерності.

   Абсолютну перемогу у І (зональному) турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Українська мова та література» у Дніпровському районі здобула вчителька комунального закладу «Запорізька спеціалізована школа-інтернат «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради Філоненко Юлія Володимирівна.

   Учасницями відбіркового етапу обласного туру конкурсу стало 12 учителів української мови та літератури, де Юлія Володимирівна посіла почесне ІІ місце, успішно пройшовши такі конкурсні випробування: «Дистанційний урок», «Майстер-клас» і «Творча робота».

   15 лютого 2021 року закінчився відбірковий етап. Конкурсантки змагалися у двох випробуваннях: «Аналіз поетичного твору», де їм було запропоновано для аналізу продемонструвати організацію аналізу та інтерпретації поетичного твору письменника Запорізького краю, та «Урок у дистанційному форматі», який проводився зі здобувачами освіти Запорізького Січового колегуму.

   За результатами визначено переможців і лауреатів ІІ (обласного) туру конкурсу.

   Вітаємо педагога Філоненко Юлію Володимирівну, яка стала Лауреаткою Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у Запорізькій області, посівши почесне ІІІ місце у номінації «Українська мова та література».

   Пишаємося Вами!