logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ВІТАЄМО НАЙКРАЩИХ ОСВІТЯНОК ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ


Опубліковано Пт, 1 Жовтня 2021 в 18:23


   29 вересня 2021 року в концертному залі імені М.І. Глінки відбувся святковий концерт з нагоди Дня працівників освіти, під час якого відзначили пам'ятними нагородами та преміями найкращих педагогів Запорізької області.

   Освітян привітали представники влади: голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух; заступник голови з гуманітарних питань обласної державної адміністрації Руслан Шиханов; голова обласної ради Олена Жук; виконувачка обов’язків Департаменту освіти і науки ЗОДА Олена Сороченко; заступник міського голови Олександр Власюк; директор департаменту освіти і науки Запорізької міської ради Станіслав Романчук.

   Грамотою Міністерства освіти і науки України за ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки України було нагороджено директорку Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» Оксану Губіну.

   Пам'ятні відзнаки отримали також 5 переможців і лауреатів другого (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021», серед яких і педагог-організаторка, вчителька української мови та літератури «Козацького ліцею» Юлія Філоненко.

   Святкового настрою додавали виступи талановитої молоді Запорізького краю.

   Вітаємо наших найкращих освітянок та бажаємо міцного здоров'я, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності!