logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ І ПРИЗЕРІВ ОБЛАСНОГО ЕТАПУ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ МАН 2022/2023 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ


Опубліковано Пн, 13 Березня 2023 в 13:20


   У обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук 2022/2023 навчального року взяло участь 9 здобувачів освіти Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей»,  7 із яких стали переможцями та призерами.

I МІСЦЕ посіли:

— Лисенко Єлизавета, учениця 11-Б класу, у секції «Математика» з роботою на тему «Застосування комплексних чисел при розв’язуванні тригонометричних рівнянь».

Керівниця: вчитель математики Голенко Т.В.

— Ступак Сергій, учень 11-Б класу, у секції «Історичне краєзнавство» з дослідницькою роботою «Формування території майбутнього міста. Поселення на території м. Запоріжжя в XVIII столітті».

Керівники: Лєто О.І. (шкільний гурток «МАН») та Гуленко К.С. (гурток «Історичне краєзнавство» від КЗ «Центр туризму ЗОР»).

— Усольцева Дарина, учениця 9-А класу, у секції «Науково-технічна творчість та винахідництво» з роботою на тему «Портативне джерело струму живлення для малопотужних пристроїв».

Керівниця: вихователь Андрєєва О.А.

II МІСЦЕ:

— Пугач Анастасія, учениця 10-Б класу, у секції «Прикладна мікро- та макроекономіка» з роботою «Вплив війни в Україні на світову продовольчу безпеку».

Керівниця: вчитель економіки Батракова Т.І.

— Мартинов Єгор, учень 10-А класу, у секції «Електроніка та приладобудування» з дослідженням на тему «Удосконалення  малогабаритного генератора електричного струму для LED-систем за принципом «Free hands».

Керівник: вчитель фізики Ситник О.В.

— Гуржій Орина, учениця 9-Б класу, в секції «Українська література» з дослідженням «Сенс буття людини у п'єсі «Вертеп» В. Шевчука».

Керівниця: вчитель української мови та літератури Усольцева О.Є.

III МІСЦЕ:

— Горенчук Надія, учениця 11-А класу, в секції «Історичне краєзнавство» з роботою на тему «Побут містян 100 років тому. На прикладі м. Запоріжжя в 20 роках XX століття». 

Керівники: Лєто О.І. (шкільний гурток «МАН») та Гуленко К.С. (гурток «Історичне краєзнавство» від КЗ «Центр туризму ЗОР»).

   Пишаємося своїми юними науковцями-дослідниками! Це титанічна робота, з якою ви справилися бездоганно.

   Переможцям бажаємо успіхів на Всеукраїнському етапі конкурсу МАН в Києві.

   Дякуємо науковим керівникам і керівницям за якісну підготовку наших здобувачів освіти.

   Ви найкращі!