logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Вітаємо переможців та призерів ІV Меморіалу пам'яті В.Г. Степаненка з козацької боротьби "На поясах"


Опубліковано Ср, 2 Травня 2018 в 11:51


    29 квітня 2018 року в спортивному комплексі Запорізького національного університету відбувся ІV Меморіал пам’яті В.Г. Степаненка з козацької боротьби «На поясах» з метою розвитку та популяризації козацького бойового мистецтва «Спас» та різновидів козацької боротьби, (зокрема боротьби «На поясах»); патріотичного виховання підростаючого покоління та вшанування пам’яті В.Г. Степаненка.

   Організатори турніру: Департамент спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради та Запорізька обласна федерація козацького бойового мистецтва «Спас».

   З-поміж близько 250-ти учасників ІV Меморіалу пам’яті В.Г.Степаненка з козацької боротьби «На поясах» 9 учнів та учениць Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей», вихованців секції українського бойового рукопашу «Спас», разом зі своїм тренером-викладачем Щетініним Ярославом Олеговичем також долучилися до змагань.

   У запеклих поєдинках у своїх вікових і вагових категоріях переможцями та призерами стали:

 І місце - Малинська Анастасія, учениця 5-А класу;

 ІІ місце - Логвіненко Діана, учениця 5-А класу.

 ІІІ місце посіли Рибаченко Олексій і Бахтіна Анастасія, учні 5-А класу, а також Хітун Вікторія із 8-Б класу.

   Переможці були нагороджені почесними Грамотами та медалями.

   Вітаємо вихованців секції українського бойового рукопашу «Спас» «Козацького ліцею» і їхнього тренера Ярослава Олеговича з гарним результатом! Бажаємо віри в себе та свої сили, наполегливості на шляху до нових перемог над собою і в майбутніх змаганнях з козацької боротьби.