logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ МІЖНАРОДНОГО ЛІТЕРАТУРНОГО КОНКУРСУ "УКРАЇНА В БАРВАХ СЛОВА"


Опубліковано Чт, 17 Грудня 2020 в 09:52


 Національний музей літератури України спільно з Національною спілкою письменників України, Київською організацією Національної спілки письменників України, Товариством зв’язків з українцями за межами України «Україна-Світ» за сприяння Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка та БО «БФ «Серце до серця» з 1 липня до 10 жовтня 2020 року проводили конкурс художніх робіт «Україна в барвах слова» серед учнівської молоді України та інших країн.

   Мета конкурсу: популяризувати дитячу та юнацьку літературну творчість; активізувати творчий потенціал дітей та молоді; сприяти вихованню патріотизму, національної свідомості та любові до рідного слова; залучити учнівську молодь до участі в культурному просторі країни і так формувати молоду генерацію творчої еліти України.

   Активними учасниками літературного конкурсу стали учні Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей». Отож ми маємо результати!

   Вітаємо талановитого учня 7-В класу Лабура Серафима, який посів у Міжнародному літературному конкурсі «Україна в барвах слова» почесне ІІІ місце в номінації «Проза».

   Пишаємося тобою, Серафиме! Бажаємо міцного здоров’я, наснаги, творчого натхнення і нових перемог!