logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ "УЧИТЕЛЬ РОКУ - 2023" У НОМІНАЦІЇ "ОСНОВИ ЗДОРОВ'Я"


Опубліковано Пн, 1 Травня 2023 в 10:59


   Запорізька область і Запорізька школа-інтернат «Козацький ліцей» знову прозвучали на всю Україну!

   28 квітня 2023 року оголошено результати другого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» в номінації «Основи здоров’я», що проходив у дистанційному форматі з 17 по 28 квітня.

   У відбірковому етапі конкурсу змагалося 25 освітян з усіх областей України, однак у фінал потрапило 12 найкращих – і вони продовжували змагатися у випробуваннях «Майстер-клас» та «Урок».

  Серед фіналістів – учитель основ здоров’я і фізичної культури Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» Сергій ФІЛОНЕНКО, який гідно представив свою область на Всеукраїнському рівні та посів почесне ІІІ місце у конкурсі «Учитель року – 2023».

   Вітаємо переможця!

  Щиросердечно бажаємо Сергію міцного здоров’я, невичерпного джерела енергії, сили та наснаги у важливій почесній справі – навчанні та вихованні підростаючого покоління здорових українців-патріотів, нових здобутків і перемог!

  Поважаємо, любимо, цінуємо, пишаємося!

  Дякуємо команді підтримки нашого лауреата, усім, хто допомагав у підготовці та надихав – педагогам Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей», викладачам комунального закладу «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Запорізької обласної ради Юлії Півненко та Кірі Стадниченко, вчителю основ здоров’я Запорізького академічного ліцею №34 Світлані Прус, яка у 2019 році стала лауреаткою конкурсу, та Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації.